Apps

Mobile devices: niet meer te missen

De mobiel speelt een steeds grotere rol in onze huidige technologie. Gebruikers surfen sneller via hun mobiele telefoon op het internet dan met een laptop. Als bedrijf kun je hierin niet achter blijven: jouw online omgeving moet perfect afgestemd zijn op deze mobile devices. Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en eenvoud zijn hierbij essentieel. De mobiele telefoon is dé toekomst en zal steeds belangrijker worden in de huidige bedrijfsvoering.
Wil jij als bedrijf effectief aan de slag met de mobiele gebruikservaring? Dan zijn apps (applicaties) niet meer te missen in jouw bedrijfsvoering.

Apps laten maken

Waarom apps?

Overal en continu aanwezig zijn: hét kerndoel van online marketing. Je wilt on top of mind zijn bij jouw doelgroep en precies inspelen op hun behoeften. Met een applicatie vergroot je de online aanwezigheid bij jouw klanten. Een app wordt snel en eenvoudig gebruikt: perfect voor de mobiele gebruiker dus. Met een applicatie vergroot je het gebruiksgemak voor jouw bezoekers. Daarnaast heb je de mogelijkheid pushmeldingen te sturen, waardoor je jouw klanten continu actief houdt. Een zeer effectieve bedrijfsvoering dus.

App development
App laten maken

Jouw strategie in vorm van een applicatie

Een applicatie ontwikkelen vereist maatwerk. Niet alleen moet de app goed functioneren, jouw strategie moet ook nog eens perfect worden doorgevoerd. We gaan dan ook in een productcyclus te werk. Stap één is het vaststellen van het probleem. Waar loop je als bedrijf tegenaan en waarin wil je jouw klanten met de app voorzien? Deze probleemstelling volgt in een ontwerp. De app developers stellen verschillende prototypes op. Door continu te testen en bij te stellen wordt het gebruik geoptimaliseerd.

De gebruikservaring staat hierbij voorop. Het is van belang dat de gebruiker exact weet hoe de applicatie in zijn werking gaat en dat zij met gemak tot een conversie kunnen komen. Goede UX en UI wireframes zijn hierbij onmisbaar.

Jouw app Media Partner

Wil jij nog meer en nog beter aanwezig zijn in het hoofd van jouw gebruiker? Jouw Media Partner heeft een breed netwerk aan app ontwikkelaars . We zetten jouw missie om in een effectieve app. Een onderscheidend design met een perfecte gebruikerservaring: Jouw Media Partner zorgt voor een succesvolle digitale transformatie.

Meer weten over apps of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan.

Menu