Evenementen

Houd de herinnering in stand

Een evenement organiseren kost veel tijd. Bruiloften, feesten, festivals, concerten en beurzen: evenementen zijn er in alle soorten en maten. Het zijn belevingen die vaak ontzettend snel voorbij vliegen. De vele tijd die er vooraf in is gestoken is in één dag weer verdwenen. Fotografie en video’s helpen je de herinnering van jouw evenement in stand te houden.

Evenementen fotograaf

Fotografie en video op jouw evenement

Met foto’s en video’s geef je jouw bezoekers de mogelijkheid om jouw evenement opnieuw te beleven. Sfeerbeelden, portretten, optredens of bijzondere momenten: het wordt allemaal vastgelegd op beeld. Zo kun je altijd blijven nagenieten van jouw feest of partij en zal de herinnering niet verloren gaan.

Naast het plezier aan foto’s kun je deze ook inzetten als promotiemateriaal voor jouw marketing. Twee vliegen in één klap dus.

Onze kwaliteiten

Eventfotografie is nog niet zo makkelijk. Er wordt vaak gewerkt in donkere ruimtes waarin het licht continu veranderd. Jouw Media Partners heeft de beste fotografen in huis die jouw evenement op zijn best vastleggen. Daarnaast hoef je zelf geen moment te denken aan het fotograferen en kunt je dus optimaal genieten.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Zo voorzien wij de foto’s van jouw eigen logo en zorgen wij altijd voor een snelle levering van de foto’s en aftermovie. Daarnaast doen we aan nabewerking, waardoor de foto’s voorzien zijn van een finishing touch.

Pakketten

Evenementen vastleggen

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je dit laten vastleggen? Vraag nu een offerte aan voor onze verschillende pakketten. Dit begint vanaf standaard eventfotografie tot een volledig pakket inclusief posters en kaartjes.

Menu