Feeds

Aansluiting en consistentie

Op Instagram zie je het overal: volledig opgemaakte accounts waarvan de berichten compleet op elkaar aansluiten. In de media wereld wordt dit ook wel een ‘feed’ genoemd. Echter schieten bedrijven hierin nog wel eens te kort. Hun Instagram account is een rommeltje en straalt weinig professionaliteit uit. Er wordt niet nagedacht over het bewerken en plannen van berichten, waardoor er nauwelijks consistentie ontstaat.

Social media feeds

Een professionele feed

Om serieus genomen te worden, is het belangrijk dat de social media goed op orde is. Berichten moeten in dezelfde stijl en lay-out gemaakt worden, waardoor er een patroon ontstaat. De consistentie in de berichtgeving zal uiteindelijk zorgen voor herkenning bij de bezoekers, waardoor je een sterke indruk achter laat.

Professionaliteit straalt van de social media af, als er goed nagedacht wordt over een patroon. Ook continuïteit in het moment van plaatsen is van belang. Zo weten jouw bezoekers wat en wanneer ze iets van je kunnen verwachten.

Feed ontwerper

Het creëren van een mooie en krachtige feed kan erg ingewikkeld zijn. Om de berichten op elkaar aan te laten sluiten is een plan nodig. Jouw Media Partners helpt je graag bij het ontwikkelen van een perfecte strategie voor jouw feed. Onze social media experts hebben alle creativiteit in huis om jouw boodschap door heel jouw account terug te laten komen.

Ieder aspect telt: kleur, contrast, lichtinval, de tone of voice. Samen met jou maken we een mooie mix van deze onderdelen die perfect aansluit bij je bedrijf.

Een boost geven aan jouw feed?

Ben je klaar om actief aan de slag te gaan met jouw feed? Samen zorgen we voor meer professionaliteit en consistentie. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Menu