Jouw Media Partners

De Leukste Media opdrachten voor jou

Ga als zzper aan de slag en verdien geld met de leukste media opdrachten. Registreer je gratis en treed toe tot ons platform.

Zo werkt het

Meld je aan en treed toe tot ons platform!

Registeren

Meld je aan en krijg toegang tot ons platform.

Briefing

Krijg een briefing over wat je precies mag doen.

Feedback

Ontvang feedback over de door jou uitgevoerde werk.

Geld

Ontvang het verdiende geld netjes op jouw bankrekening!

Waarom?

Jouw Media Partners is een platform speciaal voor zzp’ers uit de media-, marketing- en entertainmentwereld. Wij bieden een netwerk van freelancers in de culturele sector. We zijn actief in verschillende branches en werken met talrijke, creatieve ondernemers. Heb jij ervaring met één of meerdere van de onderstaande branches? Meld je dan aan.

Fotografie
Videografie
Filmproductie
Grafische vormgeving
Illustraties
Animatie
Commercials
Websites
Muziek
Kunst
Acteerwerk
Modelwerk

Hoe gaan we te werk?

Het platform brengt vraag en aanbod bij elkaar. Zo ontstaat er één centrale plek waar vragers op zoek kunnen naar de perfecte kandidaat voor hun klus, en zzp’ers hun diensten aan kunnen bieden. Jij zet een opdracht uit en wij zoeken op basis van portfolio’s Jouw Media Partners uit voor de klus. We kijken naar skills en samenwerking. Hierdoor ben je dus altijd gegarandeerd van een passende freelancer voor jouw opdracht.

Jouw Media Partners werkt met een tarief op uur basis. Dit verschilt uiteraard per sector en beroepenveld. Er zijn vaste normen vastgelegd, waardoor disorde wordt voorkomen.

Jouw Media Partners Portaal Inloggen

Jouw eigen Media Partners omgeving

Om gebruik te maken van het platform dien je een account aan te maken. Je hebt hiervoor inloggegevens en een speciale link nodig. Echter kun je je gratis inschrijven en hoef je niet bang te zijn voor verdere kosten. Zo sluit je je dus heel eenvoudig aan bij het netwerk en kun je snel genieten van de bijkomende voordelen.

Op het platform is er ruimte voor een portfolio en een eigen profiel. Hierin kun je toekomstige partners kennis laten maken met jouw professionaliteit. Zonder communicatie kom je nergens, zeker niet in medialand. Daarom is er een omgeving waarin interactie plaats kan vinden tussen verschillende partijen. Hier kan algemene informatie gedeeld worden, maar kunnen er ook groepen aangemaakt worden om de creativiteit voor klussen te verhogen.

Werk voor de mooiste merken

Klaar om geld te gaan verdienen?

Menu